top of page

ZIT JIJ ALLEEN MAAR IN JE HOOFD? KOM TERUG NAAR JE ECHTE 'IK'

Sensi® Therapie

Wat is Sensi® Therapie?

Sensi® therapie is een krachtige, doeltreffende, kortdurende therapie. Het werkt zowel op lichaam als geest.

De therapie helpt alles weer in balans te brengen, zorgt voor meer energie, rust en zorgt ervoor dat je beter in jouw vel zit. Sensi® therapie richt zich niet op symptoombestrijding, maar pakt de oorzaken van jouw klachten aan. Dit betekent dat het resultaat langdurig is. Gemiddeld kom je 2 tot 3 keer en erna bepaal jij zelf wanneer het weer 'nodig' is om langs te komen en jouw lichaam en geest weer in balans te brengen.

Deze therapie past in deze tijd, een tijd waarin veel mensen moe of druk zijn, burn-out of overspannen klachten hebben, geen tijd voor zichzelf nemen, allergieën hebben, niet meer weten welke kant ze op moeten, hoofdpijn, depressie, vruchtbaarheidsproblemen zonder aanwijsbare medische oorzaak, onverklaarbare 'pijn' of vage klachten hebben. Ook voor hoog-sensitieve mensen, HSP-ers, mensen die zich anders voelen, angstig zijn of depressief. Dit alles geldt zeker ook voor kinderen. Vaak zien we dat de 'oorzaak' bij de ouders ligt. Kinderen werken de thema's (angsten, blokkades) van de ouders uit. Zijn de ouders in balans dan werkt dit door op het kind.

De reguliere zorg weet zich vaak geen raad met dit soort klachten of symptomen. Luisteren niet naar wat er echt speelt in lichaam en vooral geest. Ze volgen een standaard protocol. Sensi® kiest de therapie die jij nodig hebt.

Sensi® therapie is er voor iedereen die met lichamelijke of psychische klachten kampt, of gewoon lekkerder in zijn vel wil zitten. Kom in balans!

Je ligt met kleding aan op de behandeltafel. Alleen de schoenen gaan uit.

 

De behandeling is een combinatie van onderstaande technieken

  • Holistic pulsing: Deze techniek bestaat uit het ritmisch wiegen van het lichaam. Wiegen geeft geborgenheid, troost en veiligheid, wat maakt dat er ruimte ontstaat waarin je los kunt laten. Zo kan het meer voelbaar worden wat er in je leeft. Het pulsen kan leiden tot een diepe meditatieve staat, kalmering van het zenuwstelsel en het stimuleert het loslaten. De manier voor ontspanning.

  • Drukpuntmassage: door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema's die voor jou van belang kunnen zijn.

  • Voeding en/of allergieën: door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen 'tijdelijke gifstoffen' het lichaam meer binnen. Tijdens de behandeling kunnen we voedsel allergieën uitmeten. Een uitgemeten, tijdelijk, dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

  • Gates herstellen: punten op het lichaam die verbinding maken tussen lichaam en geest, het hersteld de verbinding en brengt u weer in balans.

  • Remedies: tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht. Deze remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige mens van heden. Het werkingsgebied van deze remedies ligt op het mentaal, emotioneel en spiritueel terrein. Zeker niet verplicht of noodzakelijk voor een geslaagde behandeling.

  • E.F.T.(Emotional Freedom Technique): deze techniek maakt gebruik van het door Dr. Callahan ontwikkelde systeem voor het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, schuld, verdriet, trauma, e.d. Ook hier weer, eenvoudig en zeer effectief. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten.

  • Burn out: door middel van advies, informatie, drukpuntmassage, voeding en evt orthomoleculaire aanvulling. Dit zijn tekorten in het lichaam van vitamines en mineralen.

  • Edelsteentherapie: een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren. Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.

  • Reiki behandeling: door handoplegging herstellen van de energetische energie in het lichaam. Reiki zorgt voor innerlijke rust en kracht

EMDR: Eye Movement Desensitization and Reprocessing

Naast EFT wordt tijdens de behandeling gebruik gemaakt van EMDR. EMDR is een afkorting voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is vergelijkbaar met EFT, maar waar EFT zich kenmerkt door kloppende bewegingen is dit bij EDMR een techniek met de vingers. EMDR is een therapievorm die zeer intensief en effectief is voor de verwerking van trauma’s. Dit kunnen recente trauma’s of gebeurtenissen zijn, maar het kan ook helpen bij diepe trauma’s uit het verleden. De vingerbewegingen die ik uitvoer zorgen ervoor dat het oog gaat bewegen. De oogbewegingen activeren vervolgens het verwerkingsmechanisme in de hersenen met als resultaat dat het lichaam de onverwerkte trauma of gebeurtenis kan verwerken.

BENIEUWD NAAR WAT SENSI® THERAPIE VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Voor Sensi® Therapie worden de volgende tarieven gehanteerd:

​ 

Sensi® behandeling                                                                           € 75,00  (ca. 60 minuten)

Balans behandeling (Sensi® met massage)                                € 75,00  (ca. 60 minuten)

Tarief kinderen:                                                                                     € 50,00   verkorte sessie ca 30 minuten

Sensi® behandelingen gemiddeld 1 tot 3 behandelingen en daarna indien nodig  of vervolgen met balans behandelingen

NIET HELEMAAL WAT JE ZOEKT?

Andere behandelingen

Holistic Pulsing

Pulsen naar een diepe ontspanning.

Stoelmassage

Verminderen van werkklachten

Ba-lan-ce massage

Een uur rug-, schouder-, en nekmassage.

Hoofdmassage

Massage van hoofd, gezicht, nek en schouders.

Aroma Touch Massage

Ontspannende massage met essentiële oliën.

Ooracupunctuur

Verlicht je klachten met deze effectieve behandeling.

Cupping

Verwijder afvalstoffen en pijnklachten met deze massage.

Zwangerschaps-massage

Vermindert zwangerschapsklachten en geeft de ontspanning die het lichaam nodig heeft.

bottom of page