top of page

KOM IN BALANS MET EEN HOOFDMASSAGE

Hoofdmassage

Evenwicht is niet alleen iets is dat zich in ons lichaam afspeelt, maar ook in onze geest. En wat is er nu beter om lichaam en geest in harmonie te brengen dan een heerlijke hoofdmassage? Laat al je zorgen wegvloeien.

 

De kunst van hoofdmassage heeft diepe wortels in de eeuwenoude Ayurvedische traditie en is een uiterst effectieve manier om stress en spanning te verminderen. Het gevoel van warme, geurige oliën die zachtjes worden gemasseerd op je hoofdhuid, is een ervaring die niet alleen de zintuigen verwent, maar ook de bloedsomloop verbetert, hoofdpijn verlicht, en een gevoel van diepe rust bevordert.

 

Bij Ba-lan-ce streven we ernaar om je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel in balans te brengen. Onze hoofdmassages zijn ontworpen om je te helpen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en een diep gevoel van welzijn te ervaren. Of je nu op zoek bent naar verlichting van stress, een moment van rust, of gewoon een verwennerij voor jezelf, onze hoofdmassage is de perfecte keuze.

De hoofdmassage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. Bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Helpt bij klachten en vermindering van o.a. rugpijn, nekklachten, stress, burn-out, hoofdpijn en spijsverteringsklachten.

Gun jezelf dit kostbare moment van zelfzorg en ontdek de kracht van een hoofdmassage bij Ba-lan-ce. 

TARIEVEN HOOFDMASSAGE

Voor de hoofdmassage worden de volgende tarieven gehanteerd:

 

Hoofdmassage (30 minuten):               €35,00

NIET HELEMAAL WAT JE ZOEKT?

Andere behandelingen

Sensi® Therapie

Balans van lichaam en geest.

Holistic Pulsing

Pulsen naar een diepe ontspanning.

Zwangerschaps
massage

Vermindert zwangerschapsklachten en geeft de ontspanning die het lichaam nodig heeft.

Ba-lan-ce massage

Een uur rug-, schouder-, en nekmassage.

Aroma Touch Massage

Ontspannende massage met essentiële oliën.

Ooracupunctuur

Verlicht je klachten met deze effectieve behandeling.

Cupping

Verwijder afvalstoffen en pijnklachten met deze massage.

bottom of page