Reactie plaatsen

Reacties

Angelique Froix
22 dagen geleden

Gisteren na lange tijd weer naar Ba-lan-ce geweest. Had zoveel stress in mijn lijf. Wat ben ik blij dat ik geweest ben... ging de deur uit met nieuwe inzichten en een ontspannen lijf en geest... wat heb ik heerlijk geslapen vannacht.... bedankt lieve Peggy ... tot over paar weekjes

Shanti Polm
23 dagen geleden

wat een fijne sfeer. Heerlijke wierook, een super fijne hoofdmassage gehad. In geen tijden zo ontspannen geweest.
Dank je wel.

Inge
een maand geleden

Een prettige ervaring. Veel geleerd over mezelf

Astrid
een maand geleden

Zeer fijne behandeling gehad met een ontspannende sfeer. Gelijk een volgende afspraak gemaakt.

Bedankt Peggy

Kelly
10 maanden geleden

Genoten van de heerlijke massage !
Goede ontspannen sfeer, Echt een aanrader !

Tamar
een jaar geleden

Ga het zelf ervaren! Ga je geen spijt van krijgen!!

Natasja
een jaar geleden

Vandaag een heerlijke massage gehad van Peggy. Ik ben nu 35 weken zwanger en net klaar met verhuizen. De massage was een moment voor mezelf om naar uit te kijken. Zowel de baby en ik hebben genoten van de ontspanning die eindelijk in onze lichamen kwam. Peggy kon ook precies benoemen waar mijn pijntjes zaten en heeft het goed los gemaakt. De baby die best druk is van zichzelf kwam helemaal tot rust....dit was erg prettig om te voelen.
Bedankt Peggy en tot over 2 weken!

Laurine
een jaar geleden

Zwangerschapsmassage gehad met bijna 37 weken. Het was heerlijk en heel ontspannend. Ook erg fijn ivm de pijn in onderrug. De warmte van het warmwaterkussen hielp ook goed mee. Ook leuk om te zien en voelen hoe de baby op de massage reageerde. Kon goed merken dat Peggy precies weet wat ze doet en erg had in alle details wat betreft je welbevinden. Zeker aan te raden voor andere zwangeren!

Andrea Guittart
een jaar geleden

Voor het eerst sensi therapie gekregen van Peggy. Wat een geweldige ervaring. Alles loslaten wat je niet meer nodig hebt. Confronterend maar zeer bijzonder. Peggy is een lief en mooi persoon waarbij je je op je gemak voelt. Dank je wel lieve Peggy! Ik kijk nu al uit naar het vervolg 😘.

Marian
2 jaar geleden

De ba-lan-ce lessen en de sensi therapie hebben mij zoveel gebracht. De sensi therapie als heel bijzonder ervaren. Soms heftig, confronterend en even diep gaan, maar ook heel fijn en verlichtend. Ik voel dat ik veel heb losgelaten wat ik niet meer nodig heb. Dankjewel lieve Peggy. Je bent een mooi mens en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen. 🙏🏻