Reactie plaatsen

Reacties

Danique
een maand geleden

Super!
een fijne ervaring, je wordt er heel goed behandeld en er wrdt netjes voor je gezorgd. zeer rustgevend en zeker aan te raden
ik zal vaker langskomen. het is fijn dat Peggy al haar aandacht aan je besteed en aan je vraagt wat je zelf fijn vindt. heel zorgzaam en super lief

Marian
een maand geleden

Vorige week mijn eerste Sensi therapie gehad. Een bijzondere, maar ook best heftige ervaring. Peggy stelt je heel erg op je gemak en dat is erg fijn. Er kwamen emoties uit t verleden boven, maar door deze toe te laten voelde het daarna wel veel beter. Ik voelde echt iets van me af glijden. Ik kom zeker terug voor een vervolg. Iedereen kan ik het aanraden. Dankjewel Peggy voor deze ervaring en natuurlijk de fijne ba-lan-ce lessen. Heerlijk om te ontspannen.

Jolanda
2 maanden geleden

De eerste Sensi therapie gebeurde er bij mij, van alles, er kwamen allerlei emotie's los, die ik na wat tijd, een plaatsje kon geven. Best moeilijk vond ik het!
De tweede keer was voor mij geweldig, ik heb heerlijk ontspannen de Holistic pulsing ondergaan en daarna de edelsteenlegging het was zo anders, dan de eerste keer. In een woord geweldig, heerlijk dat loslaten.
Na de behandeling is er altijd thee en een prettig uitleg en advies van Peggy. Ik vind Sensi therapie zeker een aanrader!
Dank je wel Peggy, je bent voor mij een Topper 🙏
Jolanda.

Janien
2 maanden geleden

Net terug van weer een "Uurtje Ba-lan-ce". Even heerlijk een uurtje pure ontspanning.
Daarnaast ook al een paar keer voor sensi therapie bij Peggy geweest. Dit is vooral een bijzondere ervaring. Kan het niet geheel goed omschrijven.
Kijk weer uit naar de volgende keer.

M. van Kekem
2 maanden geleden

Bij Peggy een aantal keer Sensi therapie gehad.
Heerlijk ik kom er echt ontspannen vandaan.
Beetje druk als ik er kom, rustig en ontspannen ga ik weg. Ook de Balance lessen zijn erg prettig.

Miranda
3 maanden geleden

De sensibehandeling van Peggy is echt geweldig, het heeft mij echt geholpen met het leren ontspannen. Ga dus ook iedere maand voor een sensibehandeling, HEERLIJK!! En ik ga iedere week ook naar de balnace les, dat is zo lekker. Zeker na een drukke dag kom je na de les en kopje thee heerlijk ontspannen thuis. Liefs.xx

Ingrid
3 maanden geleden

Een tijdje terug ben ik bij Peggy geweest voor een sensibehandeling. Deze behandeling was helemaal nieuw voor mij, maar was erg ontspannend. Vooral de pulsing vond ik een bijzondere ervaring. Ik heb in totaal twee behandelingen gehad en die hebben me goed geholpen.

Francisca
een jaar geleden

Enige tijd geleden heb ik een Sensi behandeling gehad bij Peggy! Ik ging er blanco in en had er nooit van gehoord. Ik voelde me heel welkom en ze legde alles goed uit. Ze luistert goed naar je en geeft tips en advies na de behandeling. Het is een fijne en ontspannende ervaring geweest. Ook na de behandeling heeft ze contact gehouden wat ik als zeer prettig ervaren heb! Ik zou absoluut aanraden een afspraak bij haar te maken!

Bianca Westermeijer
2 jaar geleden

Een nieuwe wereld die voor mij open ging met Sensi Therapie, voelde me super daarna! Kijk ook uit dat het 01 augustus is want dan kan ik daarna Aroma Touch ervaren. Je bent een kanjer Peggy!!

Lidia Sloot
2 jaar geleden

Enige tijd geleden een Sensi behandeling ondergaan bij Peggy. Ik heb deze behandeling als zeer prettig ervaren. Ik voelde mij geheel op mijn gemak en kreeg hele duidelijke uitleg. Echt een aanrader! Ik ga zeker weer terug naar deze topper!